Easy sanitary solutions pro.easydrain.dk

Teknologi

Værktøj til at fjerne rist

Easy Drain bruseafløb leveres med et stykke værktøj som gøre det nemt at tage risten op for at rengøre og vedligeholde dit bruseafløb

Højde justerbare ben

Easy Drains bruseafløb leveres med højde justerbare ben som gør det nemt at justere højden og nivellere og fastgøre indbygningssættet under installationen.
Vores vægmodeller leveres med et specielt beslag, som gør det nemt at fastgøre på væggen.

Nem installation med komplette sæt

Easy Drains bruseafløb leveres som komplette sæt som kun består af få dele og det sikrer en hurtig og nem installation. Ved at bruge vores krystalklare installationsvejledninger og –videoer tager det kun få sekunder at montere et Easy Drain!

Multi teknologi

Easy Drains multi teknologi tilbyder næsten ubegrænset anvendelse. Multisystemet tilbyder et stort udvalg af forskellige udløbshuse, som kan drejes, afkortes og er nemme at rengøre. Disse udløbshuse kan justeres i højden fra 54 til 90 mm og har en afløbskapacitet på op til 54 l/min. De leveres med vandlås højder fra 25 til 70 mm og fås både med lodret – og vandret udløb. Sidsnævnte er 360 grader drejeligt, som gør det let at tilslutte til kloakken.

Verdens laveste bruseafløb

Easy Drains kompakte bruseafløb er verdens laveste med en indbygningshøjde som starter ved 43 mm. Det gør dem til en problemløser ved renoveringsopgaver og nybyggeri

10 års garanti med vådrumsikringssystemet

Det er meget vigtigt for enhver at bruseafløbet bliver vandtæt forseglet så man undgår lækager. Vores vådrums forseglings system tilbyder en garanteret vandtæt løsning i kombination med Easy Drain WPS systemet. Dette forseglings udstyr sikrer en vandtæt løsning som inkluderer 10 års garanti. Systemet er udviklet og testet op mod de højeste standarder.

Høj afløbskapacitet

Vand og sæbe skal helst løbe effektivt ud. Easy Drains bruseafløb tilbyder en høj afløbskapacitet som opfylder kravene i enhver indbygningssituation. Et standard brusehoved giver omkring 10 l/ min, hvor vores minimums kapacitet er 30 l/min. Vi anbefaler at afløbskapaciteten altid er højere end den mængde vand, som kommer ud af brusehovedet

EN 1253 certificeret

Easy Drains bruseafløb med 50 mm vandlås imødekommer den europæiske standard EN 1253 – den højeste test standard for funktionalitet.

Fremstillet I Europa

Kvaliltet er vores højeste prioritering og det bliver det ved med at være. Vi bruger de bedste  materialer til vores høj kvalitets produkter – for eksempel rustfrit stål. Easy Drain er et hollandsk kvalitetsprodukt, som  produceres på vores tyske fabrik og derigennem kan vi garantere den bedst mulige kvalitet.

Højde justerbar rist

Easy Drain bruseafløb har en højde justerbar rist som er egnet til alle flisetykkelser.

Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find our website that's made specifically for you

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for North America, where you can find information about products that are available there.