Water Protection System

Vand beskyttelses systemet (WPS) stiller et tætningssystem til rådighed til brug for lineære bruse– og gulvafløb. Dette system består af en vandtæt membran som er fastgjort på det lineære afløbs rustfri flanger eller gulvafløbets special manchet. På den måde ellimineres muligheden for en læk på grund af fejlinstallation. Vi tilbyder 10 års garanti når det bruges sammmen med vores vådrumssikringssæt.

Tætningssystem til vådrum

Med det nye system til vådrumssikring tilbyder ESS i kombination med Easy Drain WPS gulvafløb og render en garanteret sikker systemløsning. Systemet til vådrumssikring er udviklet iht. den tyske ZDB anvisningen “Verbundabdichtungen, august 2012”, og er udvidet til hele vådrumsområdet.

ETAG 022 godkendt

Easy Drain innovative Water Protection System (WPS) garanterer absolut tæthed ved installation af vore bruserender og gulvafløb. Det patenterede WPS system er testet efter den europæiske norm
for vådrum ETAG 022, og overgår dermed klart de hidtidige krav til tætningssystemer.

Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.