Fordele ved et walk-in-shower

Fordele ved et walk-in-shower

Walk-in-shower eller barrierefrit brusemiljø vokser i popularitet og anvendes hyppigt i det moderne badeværelse. I disse populære bruseområder installeres stort set altid et lineært gulvafløb, hvilket giver flere fordele såsom let rengøring, brug af store fliser og ensidigt fald.

Brugen af et lineært gulvafløb i det barrierefrit bruse miljø giver mange fordele. Tænk på alle design løsningerne takket være muligheden for anvendelse af store fliser. Også rengøring og en tidsbesparende installation på grund af et ensidigt fald er en stor fordel.

Tidsbesparende installation

Traditionelle bruseafløb er placeret i midten af bruseområdet og har skrånende fald fra fire sider mod afløbet. Udførelse af dette firesidede fald er betydeligt mere tidskrævende og kan kun udføres med små gulvfliser. Til sammenligning kræver lineære bruseafløb kun ensidigt fald for at fungerer korrekt, er lettere at indbygge og kræver mindre arbejde for at rengøre.

Mere komfort, mere design

Design er uden tvivl det vigtigste aspekt ved opførelse eller renovering af badeværelset. I dag ønsker alle et badeværelse, hvor de kan slappe af og nyde brusebadet. Walk-in brusere passer perfekt i denne trend. Du kan nemt skabe mere plads på badeværelset ved at fjerne alle barrierer og lade dine gulvfliser fra badeværelset fortsætte ind i brusekabinen. Barrierefri brusemiljø starter med Easy Drain.

Brusebad uden forhindringer

Walk-in brusebadet eliminerer behovet for at træde ind og ud af et badekar eller brusekabine – her er der er ingen barrierer eller tærskler. Tidligere blev et brusebad kun betragtet som en bekvemmelighed for folk med mobilitetsproblemer, børn eller ældre. Nu er et walk-in brusekabine en fantastisk og fremtidssikker løsning til ethvert badeværelse.

Minimal vedligeholdelse

Et klassisk brusebad, som den traditionelle brusekabine og brusekar, har hjørner og andre ikke rengøringsvenlig dele, hvor snavs eller skimmel nemt kan sætte sig. Med et walk-in-shower er det lige modsat. Disse rummelige bruseområder har oftest et minimalistisk design med få steder, hvor vand og snavs kan sætte sig. Når det er installeret korrekt, vil et brusebad med et lineært gulvafløb hurtigt og mere effektivt aflede vandet, hvilket betyder mindre rengøring og mere nydelse!

Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.