Four Seasons hotel Megève

Four Seasons hotel Megève

I hjertet af de franske alper ligger hotel Megève. Her finder du betagende ski muligheder og Alpernes største spa.

  • År 2017
  • Arkitekt Pierre-Yves Rochon & Baroness Ariane de Rothschild

Megève

Megève har en opvarmet indendørs og udendørs swimmingpool med undervandsmusik og`forskellige wellness-behandlinger. Med 55 værelser, heraf 14 suiter, skaber hotellet Megève en intim atmosfære.

“Efter at være tildelt 2 Michelin stjerner fik restaurant “Le 1920” et nyt hjem på Four Seasonshotellet Megève”

Le 1920

Efter at være tildelt 2 Michelin stjerner fik restaurant “Le 1920” et nyt hjem på Four Seasonshotellet Megève. Den berømte gastronomiske restaurant har sin egen terrasse og byder på franske lækkerier tilberedt af lokale råvarer og fremstillet af kokken Julien Gatillon. Restauranten er åben til frokost og aftensmad.

Smukke faciliteter

Alle 55 overnatningssteder har et æstetisk, behageligt og smukt badeværelse, der er udstyret med et Easy Drain afløbsrende. Det perfekte valg til en stylet og elegant finish. Dette moderne bygningsværk bygger på arven fra familien Rothschild, der har fået denne by på landkortet som det første skisportssted i Frankrig.

Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.