Find det rigtige type bruseafløb til dit badeværelsesgulv

Find det rigtige type bruseafløb til dit badeværelsesgulv

Et badeværelse skal være komfortabelt, og for at sikre, at det er behageligt nok,er der nogle kriterier som skal opfyldes. Den rigtige type gulvbelægning i badeværelset har en stor betydning. Med næsten endeløse muligheder bliver du nødt til at bestemme hvilket gulv du ønsker og samtidig tænke på et passende bruseafløb dertil. Nogle bruseafløb passer bedre til dine behov end andre.

Er du ved at skabe et unikt badeværelsesmiljø med (glas) mosaik, støbt gulv eller keramiske fliser? I denne artikel vil vi fortælle alt om afvandings mulighederne med forskellige typer badeværelsesgulve og hvordan du finder det rigtige type afløb til dit badeværelse.

Støbt gulvbelægning

Det syntetiske, støbte gulv, også kendt som polyurethan (PU), er en gulvtype, der passer perfekt og er 100% vandtæt. De findes i forskellige farver og kan endda printes med et unikt design. Takket være det ret elastiske materiale føles gulvbelægningen glat, kræver kun meget lidt vedligehold og kan kombineres med gulvvarme.

Bruseafløb til støbte gulve
Ved brug af støbte gulve anbefaler vi, at du bruger Easy Drain Modulo TAF. Dette lineære bruseafløb er udstyret med en lav TAF-ramme, særligt velegnet til tynde gulvbelægninger fra 3 til 13 mm.

Mosaik gulv

Lav dit eget kunstværk ved hjælp af mosaikfliser. Disse tidløse fliser ser perfekt ud i ethvert badeværelse. Desuden har mosaikfliser den fordel, at de kan bruges til både gulvet og væggen. Der er mange forskellige slags mosaik, hver med deres egne egenskaber. Mosaikfliser anvendes hyppigt i badeværelser: glasmosaik, keramisk mosaik og naturstens mosaik.

Bruseafløb til mosaikgulv
Hvis du vælger keramiske mosaikfliser eller naturstens mosaik fliser, foreslår vi vores Easy Drain Compact, Nano eller S-line. Mosaik fliser varierer lidt i tykkelse, derfor opfordrer vi dig til at spørge din fliselægger for yderligere oplysninger om det rigtige type afløb.

Gulv med natursten

Et gulv med natursten giver ethvert badeværelse et luksuriøst udseende. Der er findes flere slags natursten som granit, kvarts, skifer, travertin, kalksten og marmor. Når du installerer et bruseafløb i et naturstensgulv, skal du altid være opmærksom på, hvilke type afløbsrende der passer bedst og derefter se på de forskellige designmuligheder. Det er f.eks. muligt at bestille et lineært bruseafløb med eller uden en ramme.

Bruseafløb for natursten
Ved anvendelse af natursten i et badeværelse, anbefaler vi vores (rammeløse) Modulo Stone, S-line high eller Modulo TAF bruseafløbet med en høj ramme.

Vinyl gulv

Vinyl er et kunstigt materiale, som kan købes i forskellige farver og mønstre. Et vinylgulv er let at rengøre, bæredygtigt og behageligt. Vinylgulv er meget slidstærkt, og på grund af den høje vandresistens er det perfekt til anvendelse i badeværelset. Det er dog tilrådeligt at anvende skridsikker vinyl, når man vælger denne gulvbelægning.

Bruseafløb til vinylgulve
For at tilbyde den bedste afvandingsløsning har vi udviklet vinylrenden. Dette afløb med låsbar rist er specielt udviklet til vinylgulve og fås som en lineær rende eller et punkt afløb.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er meget almindelige i moderne badeværelser. Disse fliser er nemme at rengøre og fås i forskellige farver, toner, mønstre og formater. Keramiske fliser er lavet af ler og sand og brændes ved temperaturer over 1000 ° C. Keramiske fliser kan bruges på gulve og vægge og på grund af deres egenskaber er de også bæredygtige. Der er en stor skala af forskellige fliser at vælge imellem.

Bruseafløb til keramiske fliser
Den mest populære flise er den keramiske og næsten alle typer afløb er egnet til denne type badeværelse gulv. Uanset om du foretrækker et lineært bruseafløb eller et punkt afløb. Klik her for at få et overblik over vores bruseafløb.

Porcelænsfliser
Selvom porcelæn betragtes som en del af den keramiske familie, er porcelænsfliser endnu mere modstandsdygtige overfor vandgennemtrængning. De er derudover hårdere og mere holdbare i forhold til en keramisk flise. Derfor er porcelænsfliser meget velegnede til anvendelse i områder med høj fugtighed, såsom et badeværelse og specielt bruseområder.

Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.