Sådan rengøres dit brusebad i 3 trin

Sådan rengøres dit brusebad i 3 trin

Det er vigtigt, at dit bruseafløb holdes rent. Når du bruger brusebadet, kan alle former for snavs, sæberester og hår sætte sig i afløbet. Et rent afløb sikrer, at vandet afledes hurtigt, effektivt og minimerer risikoen for oversvømmelser. Heldigvis kan bruseafløbet ved brug af almindeligt rengøringsmiddel eller vores EasyClean sæt forblive flot og velfungerende lige så godt som den dag, det blev installeret!

Maksimal hygiejne og sikkerhed

Easy Drain bruseafløb er produkter af høj kvalitet, som kan holde hele livet i dit badeværelse med maksimal hygiejne. Derfor er alle vandlåse lavet af antimikrobielt ABS plast, hvilket giver ultimativ hygiejne, hvor det er mest vigtigt. De fleste Easy Drain bruseafløb har en udtagelig vandlås, som er nem at rengøre på grund af patenterede adgangsmuligheder.

Værd at huske

Brug ikke skarpe genstande eller væsker, som kan skade det sanitære udstyr, kloakken eller materialerne (rustfrit stål eller plast). Brug ikke slibemidler eller skarpe / skrabende genstande til at rengøre dit brusebad. Vandlåsen skal også rengøres med jævne mellemrum for at fjerne eventuelt snavs.

EasyClean sættet

Vi anbefaler at bruge det specialudviklede EasyClean sæt til daglig pleje og rengøring af dit Easy Drain bruseafløb. EasyClean fjerner snavs og sæberester og giver afløbet sit skinnende look tilbage.

Hvorfor bruge EasyClean sæt?

EasyClean-sættet består af EasyCleaner og EasyRemover. EasyCleaner er et multi-overflade rengøringsmiddel, som kan bruges dagligt og tilføjer en beskyttende belægning, der forhindrer urenheder i at klæbe til overfladen. Det fjerner kalk og overfladiske urenheder som sæberester, hud sebum og skæl. EasyRemover er et kraftigt rengøringsmiddel til fjernelse af oxider og andre vanskelige urenheder på dit Easy Drain. EasyRemover kan bruges på rustfrit stål og forkromede dele.

Easy Cleaner kan bruges på

 

  • Keramik
  • Porcelæn
  • Glas
  • Rustfrit stål
  • Krom
  • Aluminium

Bemærk: Må ikke anvendes på marmor eller kalksten.

Rengør dit bruseafløb i 3 trin

Bruseafløb fås i mange forskellige design, riste og materialer. Sørg for at bruge det rigtige rengøringsmiddel. Vi anbefaler at bruge EasyClean-sæt, men almindelige rengøringsartikler er også velegnede, blot man er opmærksom på, at de ikke beskadiger materialerne. For at opnå det bedst mulige resultat skal du læse produktets anvisninger omhyggeligt.

Her finder du en kort forklaring på, hvordan du rengør forskellige typer gulvafløb. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.


 

1. Rengøring af risten eller renden

Easy Drains bruseafløb er tilgængelige med forskellige ristetyper, som alle er nemme at rengøre. Sørg for at rengøre din rist jævnligt for maksimal vandafledning.

Fjern risten

Easy Drains lineære bruseafløb leveres med et værktøj til optagning af risten. Dette værktøj gør det nemt at løfte risten og det kan også bruges til at justere afløbets højdejusterbare fødder.

Løft nemt risten

Mulighed 1. Rustfrit stål eller forkromet rist

Rengør en rist i rustfrit stål, uanset om det er børstet, poleret eller forkromet, med varmt vand og en blød klud eller brug vores EasyClean-sæt, som er specielt designet til at holde dit bruseafløb i optimal stand. Når du bruger EasyClean-sættet, skal du anvende EasyRemover direkte på overfladen, der skal renses, ved hjælp af den medfølgende svamp. Derefter smøres overfladen ved hjælp af regelmæssige cirkulære bevægelser. Lad midlet virke i ca. 3 minutter. Skyl derefter afløbet grundigt med vand. Overfladen behandles med EasyCleaner, som giver en beskyttende belægning. Bemærk: Anvendes kun på rustfrit stål eller forkromede dele.

Påfør med cirkulære bevægelser for at opnå det bedste resultat

Mulighed 2. Fliserist

Afløbet med en rist til flise er normalt udstyret med samme flise eller materiale som badeværelsesgulvet. I disse tilfælde anbefaler vi at rengøre dækslet i henhold til rengørings instruktionerne på gulvet. Kontakt din flise leverandør for yderligere informationer om rengøring. Vær opmærksom på, at risteflise er lavet af rustfrit stål og kan rengøres ved brug af EasyClean-sæt.

Rengør flisen på samme måde som gulvet

Mulighed 3. Glas rist

Riste i glas kan rengøres på samme måde som riste i rustfrit stål, ved brug af varmt vand og en blød klud. Det er også muligt at bruge et mildt rengøringsmiddel eller EasyClean-sæt.

Rengør med et mildt rengøringsmiddel

 

2. Rengøring af vandlåsen

Easy Drain findes med forskellige vandlåse, som alle er nemme at rengøre. Hvis dit bruseafløb indeholder et hårfang, skal du rengøre denne del med jævne mellemrum.

Rengøring af bruseafløb med udtagelig vandlås

Når du har fjernet risten, har du hurtig og nem adgang til vandlåsen, så den kan tages ud for rengøring. Nogle typer vandlåse, har et ovalt inspektionsdæksel. Fjern venligst denne hætte inden rengøring. Når du er færdig, skal du sætte dækslet på vandlåsen igen.

Afløbsrende med udtagelig M1 vandlås

Rengøring af bruseafløb med fast vandlås

Bruseafløb med en fast vandlås kræver en anden metode til rengøring. Det første skridt er at tage proppen ud i vandlåsen. Ved at bruge det medfølgende special værktøj kan du nemt fjerne proppen og få adgang. Nu er du i stand til at rengøre vandlåsen og andre dele med den medfølgende “flaskerenser”. Når du er færdig med rengøringen, skal du sætte proppen tilbage i vandlåsen.

Bruseafløbet med fast vandlås

Rens røret til kloak

Sørg for,  når du renser vandlåsen, at du også fjerner eventuelle blokeringer i røret til kloakken. Til dette arbejde anbefaler vi, at du bruger en fleksibel børste eller slange. Brug ikke skarpe eller hårde genstande for at undgå skader på afløbsrøret.

Fleksibel børste, der gør det nemt at rengøre

 

3. Rengøring af renden eller det indbyggede sæt

Indersiden af afløbet, som vi kalder indbygnings sættet eller renden, kan rengøres med et mildt rengøringsmiddel – gerne vores EasyClean-sæt. Vi anbefaler  EasyClean-sættet, da det er specielt udviklet til rengøring af denne del af brusebadet.

Mulighed 1: Rengør med EasyClean-sæt

Ved brug af EasyClean sættet påføres EasyCleaner direkte på overfladen, der skal rengøres, ved hjælp af den medfølgende svamp. Gnid overfladen med regelmæssige cirkulære bevægelser. For at forbedre glansen skal overfladen skylles grundigt med vand og efterfølgende tørres af med den medfølgende mikrofiber klud.

Efter rengøring af indbygnings sættet skal det skylles grundigt

Mulighed 2: Rengør med et husholdnings rengøringsmiddel

Når du bruger et husholdnings rengøringsmiddel, skal du være sikker på, at det ikke skader rustfrit stål eller ABS plast. Hvis der er meget snavs i renden, skal du bruge en børste og noget vand. Sørg for at bruge en blød børste for at undgå ridser. Efter rengøringen skal du skylle grundigt efter med vand.

Brug en blød børste, hvis der er meget snavs
Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.