Verdens største producent af designafløb vil erobre Norden

Verdens største producent af designafløb vil erobre Norden

Easy Sanitary Solutions (ESS) vil være den førende leverandør til nordiske badeværelser og ansætter tidligere Unidrain topchef Peter Secher til at føre missionen ud i livet. Første skridt bliver at indtage det danske VVS marked, hvor Unidrain sidder solidt i sadlen.

Dynamisk duo

Det er en dynamisk duo, som nu indtager de nordiske markeder. Brødrene Keizers fra Holland har på knap to årtier formået at udbrede deres designafløb og badeværelsesløsninger til mere end 40 lande og har derigennem opnået en årlig kvantitet på 1,5 mio. enheder.

Vi har i lang tid kigget efter en åbning til det nordiske marked. Med Peter Secher har vi fundet den perfekte person til at lede vores ekspansion i Norden. Peter er en visionær forretningsmand med et globalt perspektiv, som tilmed har været i branchen i mere end 25 år. Vi ser absolut frem til en spændende rejse på det nordiske marked, lyder det fra Eric Keizers.

Succes med indbyggede designs

ESS har sine rødder i designafløbet med brandet Easy Drain. Men i de senere år har ESS vokset eksplosivt med en række applikationer til badeværelset, der gør det muligt at løse en række tekniske og praktiske udfordringer med én samlet designløsning.

ESS har givet et ellers meget konservativt marked et tvist med deres indbyggede og fleksible designs til badeværelset. Derudover tilbyder de afløbsløsninger i en række forskellige kategorier, så du både kan finde løsninger til luksusvillaen, ungdomsboligen og sportshallen i det samme brand, siger Peter Secher.

Den brede produktportefølje, den høje kvalitet samt en innovativ, handlekraftig og globalt tænkende koncern er grundene til, at Peter Secher finder det interessant at etablere ESS i Norden.

VVS’ere arbejder med et hav af forskellige leverandører til badeværelset og har behov for fleksibilitet i løsningerne. Hvis de kan få en partner med et bredt og fleksibelt sortiment, bliver deres hverdag lettere. Vores koncernnavn er Easy Sanitary Solutions. Det er ikke tilfældigt. Vores tilgang handler i bund og grund om at gøre det så nemt for vores kunder som muligt at levere lækre badeværelser i høj kvalitet med smarte detaljer.

Behov for flere globale byggeløsninger i Norden

I takt med at grossisterne bliver mere europæisk orienterede, at markederne i Norden glider sammen og at digitaliseringen skaber større gennemsigtighed, er der stigende behov for, at producenter agerer endnu mere globalt og digitalt mener Peter Secher. Mange globale brands kan vælge Norden fra, fordi det er et komplekst marked at operere på.

Norden er et forholdsvist omstændigt marked med forskellige reguleringer fra land til land. Du skal have en del forskellige varer på hylderne for, at det kan betale sig at gå ind. ESS har gennem en årrække opbygget en imponerende produktportefølje og øget brand awareness, derfor er timingen helt perfekt siger Peter Secher, der kommer til at lede den nordiske rejse ud fra et hovedsæde i Odense.

 

 

 

 

 

Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.