Jobs

Jobs

Easy Sanitary Solutions er europæisk markedsleder og en global spiller indenfor badeværelsesløsninger. ESS Nordic er datterselskab af hollandske og familieejede ESS, som har hovedkontor i Oldenzaal i Holland og ét samlet produktions- og logistikcenter i Bad Bentheim i Tyskland. ESS har designet, udviklet og produceret badeværelsesløsninger siden 1928. Til at sikre fortsat fremdrift og udvikling, søger ESS Nordic nedenstående stilling. Fremgår der ikke noget nedenfor, så søger vi desværre ikke.

Vil du præge udviklingen i VVS-branchen? Så er du måske den rette til opbygning, udvikling og salg af internationalt brand i Vestdanmark?

Verdens største producent af designafløb, hollandske Easy Sanitary Solutions (ESS), søger to distriktschefer til Vestdanmark.

ESS Nordic A/S har fra 2020 etableret sig i Norden, og vi vil være førende leverandør til nordiske badeværelser. Det er vores mission at gøre det nemt for håndværkeren at levere kvalitet og nyskabende løsninger. Vi er under opbygning og til det, har vi brug for de absolut bedste profiler til at blive en del af rejsen.

Spil en nøglerolle i ESS Nordic’s fremtid

Som distriktschef bliver du ansvarlig for alle aktiviteter og kunder i Vestdanmark. Du skal opbygge markedet, vedligeholde det og sikre, at ESS Nordic opnår markedsposition og resultater. Der er rig mulighed for at præge jobbet i en retning, som skaber en ny og anderledes leverandørprofil.

Mere konkret bliver dine opgaver at

  •   Opbygge kendskab hos og træning af VVS’ere og murere
  •   Oparbejde projektportefølje
  •   Være bindeled til lokale grossister samt typehusproducenter

Vi søger erfaren og udviklingsorienteret profil

  •  Du har gå-på-mod og er vant til at oparbejde og vedligeholde en kundebase i eget distrikt
  •  Du er nysgerrig, går ofte andre og nye veje og trives med at agere i en hverdag i konstant forandring
  •  Du besidder bredden lige fra hands-on servicering til strategisk dialog med nøglekunder
  •  Du har gerne en byggeteknisk indsigt og interesse samt et solidt netværk i dit distrikt

For at få succes i rollen som distriktschef, skal du være resultatorienteret, målrettet og have mod på at udfordre det eksisterende. Derudover, så er du klar på at tage fat og skabe stolthed og kendskab til en ny spiller i markedet.

Er du en af vores nye distriktschefer?

Så send os dit CV med en kort motivation til p.secher@esspost.com. For spørgsmål eller yderligere info kontakt Peter Secher på +45 2170 8750.

Fakta om ESS

ESS er en hollandsk virksomhed, som producerer og sælger innovativt design til badeværelser i mere end 50 lande. Virksomheden udspringer fra en næsten 100 år gammel familievirksomhed, der indretter, producerer og sælger inventar til badeværelser. Omkring årtusindskiftet så brødrene Keizers et stigende behov for nye afløbsløsninger i takt med efterspørgslen efter natursten og store fliser til badeværelset voksede. De opfandt designafløbet Easy Drain, som på mindre end 20 år er blevet en førende spiller i blandt andet Europa og USA. Med tiden har virksomheden vokset sig til at blive verdens største producent af designafløb med salg på stort set alle kontinenter og har derigennem opnået en årlig kvantitet på 1,5 mio. enheder til badeværelser. Udover designafløb producerer ESS vådrumssikring, vægnicher og accessories for indbygning i moderne badeværelser.

Apply now
Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.