100% Vandtæt
10 års garanti
Nem installation
Nem at rengøre

V-BOX

Lad din vandventil forsvinde ind i væggen, men bevar adgangen til den

V-BOX væg niche er en integreret løsning til at skjule vand ventiler på badeværelset. Denne væg niche med praktisk låge til flisepåsætning skjuler elegant din vand ventil, samtidig med at du har nem adgang. På den måde ser dit badeværelse altid godt og ryddeligt ud.

Læs mere

Nem adgang med vægniche designet til flise påsætning

Denne niche passer problemfrit ind i din væg og giver dig mulighed for at skjule stophane ventilen, samtidig med at stadig har nem adgang dertil. Takket være den brugervenlige, push-to-open dør i V-BOX, har du til enhver tid adgang til vandventilen.

Gå på opdagelse
Inkl. 2x afstandsventiler
Fremstillet i høj kvalitet rustfrit stål
Dør til påsætning af flise

Vælg din finish. Vælg din stil.

Vores Easy Drain-serie giver dig mulighed for at designe dit badeværelse præcis som du vil have det. Programmet tilbyder unikke design sæt, der er perfekte til ¨både små og store bruser gulve. Med de moderne og tidløse designriste har du mulighed for at sætte dit personlige præg på badeværelset.

Se alt
Acero inoxidable

Find en forhandler i nærheden

Konfigurer dit produkt

Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.