Vægniche

Skab mere plads

Vægnicherne i Container serien forbedre designet i dit badeværelse og giver et sted til bekvemt opbevaring alle dine shampooer, brusegeler og andre badeværelsesartikler.

Vis modeller
100% Vandtæt
Nem installation
Nem at rengøre
Højkvalitets rustfrit stål

De vigtigste trin

1
Vælg dimension

Vælg dimension

Med dimensioner fra 15 × 15 cm til 120 × 30 cm, er der en væg niche til enhvert badeværelse.

2
Vælg finish

Vælg finish

Container nicher fås i forskellige finish. Det er også muligt at vælge en ramme med en bestemt finish eller endda en ramme i et andet materiale såsom træ.

3
Vælg mulighed

Vælg mulighed

Indbyggede væggenicher til containere er tilgængelige med spejl, integreret LED eller låge (fliser / rustfrit stål) samt med eller uden ramme.

Praktisk og elegant

Vi anerkender den voksende betydning af design for selv de mest kompakte opholdsområder. Tilføjelse af en væg niche til dit badeværelse er en praktisk og elegant måde at skabe mere opbevaringsplads på. Vores pladsbesparende Container Serie giver dig en stilfuld samling af badeværelse nicher og en funktionel løsning til bekvemt opvaring af alle dine shampooer, brusegeler og andre badeværelsesartikler.

Et usynligt look

Ved at installere en Container væg niche får du mere lagerplads. Når du vælger T-BOX, med flise finish og push-to-open låge, gemmer du dine badeværelsesartikler, hvilket giver et rent og minimalistisk look. Vores rustfrit stål væg nicher er tilgængelige i forskellige dimensioner og finish, så de passer til ethvert badeværelse interiør.

Unikke design

Farver har evnen til at skabe et behageligt og indbydende miljø. ESS har kombineret innovativ funktionalitet med unik æstetik til at skabe fantastiske badeværelse væggenicher. Uanset om du vælger elegancen i rustfrit stål, den subtile touch af hvid og creme eller det moderne udseende af antracit og sort. Skab dit perfekte miljø.

Vandtæt installation

Container nicherne leveres som et komplet indbygningssæt. Dette eliminerer enhver risiko for lækager. Påfør vådrumssikring på væggen til fastgørelse af indbygningsdelen, hvorefter den indsættes for at opnå en komplet vandtæt installation. Påfør også vådrumssikring på væg nichens bagflange og indsæt denne del i indbygningsmodulet for fiksering.

Niveau frie løsninger til badeværelset

Ligegyldigt hvilket type hjem du ejer, er der mange grunde til at indtænke en væg niche i din renovering eller nybyggeri. En indbygget væg niche bidrager til at skabe et sikkert og niveaufrit miljø på badeværelset, hvilket gavner hele familien.

Opbevaringsløsninger, der er skræddersyet til dine daglige behov

Mange badeværelser er trange og tilbyder begrænset plads til et brusebad og / eller badekar. For ikke at nævne opbevaringsløsninger, der optager plads i rummet. Ved at vælge en indbygget vægniche fremfor skabe eller væghylder, opnår du ekstra plads og stor designfrihed.

Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.